Hartelijk dank voor uw bezoek aan Toys R Us. Als u hulp nodig hebt bij het winkelen op onze website, neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord. Vermeld a.u.b. aan de telefoon dat u hulp nodig hebt.
Welkom! Aanmelden of een nieuw account aanmaken. Details

Online hulp

Verzendkosten

Onafhankelijk van de waarde van de bestelling wordt in Nederland en in Belgie per verzending een standaard bedrag voor de verzendkosten van 1,95 Euro in rekening gebracht. Dit standaard bedrag geldt in geval van verzending aan één bezorgadres en voor alle artikelen, die u in één keer heeft besteld. Verder geldt de standaard bedrag alléén bij standaard verzending. Bij verzending van grote artikelen kunnen de verzendkosten hoger zijn. In dit geval staan de extra verzendkosten aangegeven op de winkelwagen pagina.

Voor bestellingen buiten Nederland gelden deze prijzen:

België 1,95 Euro

Terug naar paginabegin

Levering in delen

Indien de levering in delen plaatsvindt, hoeft u de verzendkosten maar één keer te betalen. De daarmee verbonden kosten nemen Toys”R”Us en Babies”R”Us voor hun rekening.

Terug naar paginabegin

Verzending aan verschillende bezorgadressen

Voor het verzenden van artikelen aan verschillende ontvangers met verschillende bezorgadressen worden per extra adres aanvullende kosten in rekening gebracht:

Standaard-levering aan twee bezorgadressen 3,90 Euro

Standaard-levering aan drie bezorgadressen 5,85 Euro

Standaard-levering aan vier bezorgadressen 7,80 Euro

Standaard-levering aan vijf bezorgadressen 9,75 Euro

Terug naar paginabegin

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten