Hartelijk dank voor uw bezoek aan Toys R Us. Als u hulp nodig hebt bij het winkelen op onze website, neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord. Vermeld a.u.b. aan de telefoon dat u hulp nodig hebt.
Welkom! Aanmelden of een nieuw account aanmaken. Details

Online hulp

Betalingsmethoden

Voor Nederlandse klanten vindt de betaling naar keuze per creditcard, PayPal of via iDEAL plaats. Het is eveneens mogelijk om met een cadeaubon te betalen. Klanten uit het buitenland (Belgie) kunnen uitsluitend per creditcard betalen.

1. Creditcard

Bij betaling met creditcard vindt de afboeking binnen 7 dagen na het sluiten van de koopovereenkomst plaats. Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express.

Verificatie code van uw creditcard

  • De verificatie code (CVC ??? Card Validation Code) van uw creditcard is een extra beveiligingscode die u bij uw aankopen met creditcard dient te vermelden. Afhankelijk van het soort creditcard dat u heeft, vindt u een 3- of 4-cijferig getal op de voor- of achterkant van uw kaart. Heeft uw creditcard een verificatie code dan dient u deze code bij uw aankoop te vermelden.
  • Het invullen van een onjuiste verificatie code kan de bestelling vertragen.

U weet niet waar u de verificatie code kunt vinden?

Bij de creditcards van Visa en Mastercard bestaat de verificatie code uit 3 cijfers, deze kunt u vinden op de achterkant van uw creditcard (laatste 3 cijfers van de cijferreeks)

Bij Amercian Express bestaat de verificatie code uit 4 cijfers, deze kunt u vinden op de voorkant van uw kaart.

Belangrijke betalingsinfo voor houders van creditcards

Uw veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Wanneer u met creditcard betaalt moet daarom het opgegeven factuuradres exact overeenkomen met de naam, adres en telefoonnummer zoals deze vermeld staat op de maandelijkse afrekening van deze creditcard. Toys"R"Us behoudt zich het recht voor om elke bestelling, die niet aan deze voorwaarden voldoet, te annuleren.

Indien u aanvullende vragen heeft over uw veiligheid bij het betalen met een creditcard, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens van onze klantenservice onder het kopje „contact“ op onze website.

2. PayPal™

PayPal™ is een alternatieve methode om uw aankoop te betalen. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier online te betalen. Met uw PayPal™ account kunt u kiezen of u met uw creditcard, bankpas of met uw PayPal™saldo wilt betalen. Wanneer u met PayPal™ betaalt, hoeft u zich geen zorgen te maken over onrechtmatige betalingen vanuit uw account.

Indien u met PayPal™ wenst te betalen, kiest u bij de betalingsmogelijkheden voor PayPal™ en wordt u vervolgens naar PayPal.com geleid om te betalen.

Het afhandelen van retourzendingen met artikelen die u door middel van PayPal™ heeft betaald, kan eventueel langer duren dan u gewoonlijk van ons gewenst bent.

Terug naar paginabegin

3. Cadeaubon

U kunt uw cadeaubon tijdens uw aankoop in de online-shop van Toys"R"Us en/of Babies"R"Us inwisselen. U hoeft daartoe tijdens de bestelling enkel het nummer van de kaart en de pincode van uw cadeaubon in het daarvoor bestemde veld in te vullen. U heeft de mogelijkheid om maximaal 5 cadeaubonnen tegelijkertijd te gebruiken voor het betalen van uw bestelling. Vult u in dat geval a.u.b. de nummers van iedere cadeaubon afzonderlijk in.

Terug naar paginabegin

4. iDEAL

iDEAL is een veilige betalingsmethode via internetbankieren voor uw online-aankopen.

  • Uw online-aankoop wordt nog tijdens het bestelproces betaald.
  • Uw betaling wordt meteen aan Toys R Us bevestigd, waardoor uw bestelling snel wordt geleverd.
  • iDEAL werd in Nederland gecertificeerd en voldoet aan de strengste normen inzake kwaliteit, veiligheid en gegevensbescherming.
  • U hoeft zich niet bijkomend te registreren of uw creditcard te gebruiken. U betaalt eenvoudig, veilig en snel met uw bankrekening waarmee u kunt internetbankieren.
  • Wanneer u iDEAL als betalingsmethode selecteert, gaat u verder met het standaard bestelproces, waarna u automatisch naar iDEAL wordt verder geleid om uw betaling uit te voeren.
  • Zodra u naar iDEAL verder geleid wordt, hebt u 10 minuten de tijd om uw betaling uit te voeren zonder dat daarbij uw bestelling geannuleerd wordt.

Terug naar paginabegin

Betalingsmethoden

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten