Hartelijk dank voor uw bezoek aan Toys R Us. Als u hulp nodig hebt bij het winkelen op onze website, neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord. Vermeld a.u.b. aan de telefoon dat u hulp nodig hebt.
Welkom! Aanmelden of een nieuw account aanmaken. Details
Het Toys"R"Us Partnerprogramma - spelend geld verdienen!

Presenteer het aanbod van Toys"R"Us op uw website en verdien aan elke aankoop die u voor ons bemiddelt. De Toys"R"Us Online Shop biedt zijn klanten een uitermate gevarieerd assortiment babyartikelen, speelgoed en outdoor-speelgoed voor kinderen van elke leeftijd.

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze veelzijdige klantenservice vormen de basis voor het wereldwijde succes van Toys"R"Us!

Bij deelname aan ons partnerprogramma bieden wij u een lucratieve vergoedingsmodel en omvangrijke ondersteuning.
U kunt zich voor ons partnerprogramma aanmelden! Aanmelden is heel eenvoudig en gratis!

Het werkt als volgt:

Alle voordelen van ons partnerprogramma op een rij:

 • Uw deelname is gratis!
 • U profiteert van het positieve imago en de bekende merknaam van Toys"R"Us, de grootste speelgoedaanbieder ter wereld.
 • U hebt de keuze uit een breed scala aan steeds actuele, dynamische reclamemiddelen.
 • Een steeds actuele, opvraagbare productcatalogus.
 • Regelmatige waardebonacties en speciale aanbiedingen.
 • Een attractief vergoedingsmodel: voor elke bemiddelde aankoop krijgt u een percentage van het bestelbedrag in het winkelmandje.
 • Een cookie die dertig dagen geldig blijft. Mocht een klant later, weliswaar binnen deze termijn, besluiten om een artikel aan te schaffen, dan krijgt u de vergoeding alsnog uitbetaald.
 • Persoonlijke en professionele ondersteuning en exclusieve voorwaarden voor Premium-partners.

Zo wordt u partner:

 1. Meld u met uw website voor het partnerprogramma van Toys"R"Us aan.
 2. Na controle en bevestiging van uw aanmelding (die meestal binnen een werkdag plaatsvindt) en uw instemming met de voorwaarden die verbonden zijn aan de deelname aan het partnerprogramma wordt u als Affiliate Partner binnen het Toys"R"Us Partnerprogramma opgenomen.
 3. Selecteer uit de grote diversiteit aan reclamemiddelen de juiste reclamevorm voor uw website en plaats de tracking-link op uw website. Deze ontvangt u direct via het desbetreffende partnernetwerk.
 4. De vrijgave tot uitbetaling van aankopen die via uw website werden gegenereerd, vindt plaats na volledige betaling en afloop van de herroepingstermijn. Aan het einde van elke maand vindt de uitbetaling, via het partnernetwerk, aan u plaats.

Bij belangstelling of vragen rondom het partnerprogramma, neemt u even contact op met ons Affiliate Team via e-mail:  tru-affiliate@metaapes.com. Hier kunt u zich direct voor het partnerprogramma aanmelden: Affilinet of Zanox.Wij kijken ernaar uit u als partner van ons affiliateprogramma te mogen begroeten!
Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten